söndag 16 november 2008

Weird dreamz

.
Natt 1

Konstigt....

Igår natt så drömde jag att mamma och jag skulle ge upp våra katter till min morbror.

Att han skulle bli ny ägare. nervous
Han hade ju Olivers kullbror, men hundperson som han är så skaffade han schäfer istället.
Men i drömmen så skulle min morbror alltså bli ägare till både min Oliver och mammas Madicken.


Jag sov över hos både mamma och syrran och som vanligt så såg deras hem inte ut som i verkligheten..

Vi visste när min morbror skulle komma och hämta katterna, så sov ju över ett par nätter och då det var dags så kommer jag hem efter att ha varit ute en sväng eller nått och frågar om han vart här redan..
Det hade han. Så katterna var redan hämtade och jag fick inte säga hejdå!


Jag kände att jag gjorde ett misstag i att ge upp Oliver och kände att han kommer säkert inte ha dom så länge ändå. Vill ju att Oliver ska gå inom släkten isåfall, kände jag i drömmen. Det kändes lixom som att jag gjort ett misstag i att inte behålla Oliver längre.

När jag vaknade upp och såg Ollie ligga där så blev jag glad!! roll eyes (sarcastic) happy



Natt 2


När jag sov i natt, så drömde jag åter igen....
Som vanligt så är det ju underligt och denna natten var det om Cesar Millan. Han och jag kände varann på nått sätt och han var på besök hos mig. Åkte med i hans bil, som var nån sportig liten häftig modell och det var rätt trångt i framsätet, för en massa bröte låg överallt. Det var nämligen så att han skulle hjälpa mig att byta källarförråd. Det är ju så att min hyresvärd vill ju att jag ska lägga mina källarsaker i ett helt annat förråd på annan adress, tills dom har byggt ett tillhörande till min nybyggda lägenhet.. och detta kom då med i drömmen. Så Cesar och jag skulle åka iväg och leta efter rätt förråd för det första.. Det var en skrämmande miljö i den konstiga källaren och små får gömde sig som råttor i skiten. Bää-djuren asså, får.


Jättekonstigt och jag fann ju ett förråd som det kunde vara, men det satt ett får där och vi reagerade precis som att det var en äcklig råtta eller så. Såg inte ut helt som ett vanligt stort får heller, såklart.


Vi kollade hur som helst runt lite till i källaren och fann sen nått som också kunde passa in på värdens beskrivning. Att det kunde vara hål i väggar och sånt. Så vi såg två möblerade rum som såg ut som i ett land med krig eller nått.. och det var hål i väggarna på ett flertal ställen. Som att det blivit bombat eller nått alltså..



I en annan del av drömmen så skulle vi slå in paket...
Vi alla slog in våra EGNA paket, alltså de som VI själva kommer att öppna sen.. hmm.. eye popping Hur spännande är det att öppna ett paket man själv slagit in då?? Men det gjorde vi hur som och vi skrev våra namn på paketen vi slagit in. Nu var vi i Lidköping och gjorde detta vid torget och sen försvann Cesar. Jag frågade någon av de andra som också hjälpte till, vart Cesar tog vägen och då hade han visst smitit upp till Magnus Gabriell, som är en restaurang precis intill där vi höll på.


"Jaha så jag ska göra allt jobb själv då" ...tänkte jag..



Men sen kom han ner igen och det var tydligen några som ville ha hundråd. Men då han var tillbaka så fortsatte vi att rycka in i allt arbete igen och sen skulle allt köras bort. Cesar hoppade in bakom ratten till sin sportbil och jag satte mig på passagerar sidan. De andra två fick sitta i bak, vilka de nu var igen.. looking left



Inte riktigt som på bilden, svårt att veta.. men nått liknade har jag för mig.
Minns att det var rätt så trångt i fram där också, eftersom det hängde massa kläder på galjar.. Hmm... konstiga drömmar båda två, men ändå lite "intressanta"
stick out tongue