måndag 15 juni 2009

Personlighetstest

Gjorde precis ett test på be2.se
Där kunde man få redan på vem man är, efter testet var klart.
Bryr mig inte så mkt om sidan faktiskt, utan var mer intresserad
av att se vem jag enligt Dom är i personlighet.
Var nämligen en vän som gjort det och jag blev sugen att prova.

Stapeln där hjärtat visar Vart på stapeln Jag är, fick inte helt plats...
Men ni ser ju på titeln, vad stapeln står mellan.
Mitt resultat blev som ni nedan ser:



Din personlighetsprofil

Med hjälp av sju diagram presenterar vi din personlighet i förhållande till de aspekter som är särskilt viktiga för en lycklig relation.

rationell - emotionell



Rationella människor tenderar att basera sina beslut på fakta, de är ofta lugna samt analyserar och argumenterar logiskt.
För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara emotionell


du



rationell
emotionell

Du fattar ofta beslut rent instinktivt. När du bestämmer dig för något är din känsla för rätt och fel viktigare än rationella argument.


tradition - förnyelse

Personer som är innovativa gillar förändringar och variation. Personer med traditionella värderingar strävar däremot efter stabilitet och är skeptiskt inställda till förändringar.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket innovativ


du



tradition
innovation

Du är öppen för förändringar, är sakligt/pragmatiskt inställd samt bra på att bedöma en situation. Du motsvarar på så sätt genomsnittet bland kvinnor och män.


inåtvänd - utåtriktad

Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara utåtvänd/utåtriktad


du



inåtvänd
utåtriktad

Du söker kontakt med andra människor och gillar socialt umgänge. Du uppskattar dock även att vara för dig själv. Du är både utåtriktad och inåtvänd.


egensinnig - anpassningsbar

En person är anpassningsbar om han eller hon kan ändra sitt beteende efter de människor som befinner sig i omgivningen. Om en människa är mycket anpassningsbar har hon stor medkänsla och vill att andra ska trivas. En egensinnig person är däremot inte rädd för konflikter och följer sin inre röst.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara mycket egensinnig


du



egensinnig
anpassningsbar

Du anpassar dig endast till en viss del efter andras förväntningar. Det är viktigt för dig att vara dig själv och att stå för dina åsikter, men du förblir ödmjuk när du umgås med andra.


distans - närhet

Behovet av närhet hänger samman med hur mycket en person påverkas känslomässigt av sin omgivning. Personer med stort behov av närhet påverkas mer av sin omgivning än distanserade personer.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att längta efter närhet


du



distans
närhet

Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.


iaktta - känna

Personer som gärna iakttar, ser fakta och detaljer i sin omgivning på ett realistiskt sätt. En person som känner mer än den iakttar, litar däremot mer på sin intuition samt ser samband och möjligheter.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att känna


du



iaktta
känna

Du spekulerar gärna och söker efter dolda sammanhang mellan information och verklighet. Att bara lita till ren fakta är för långtråkigt för dig.


analysera - integrera

Personer som gillar att analysera vill att omgivningen ska vara strukturerad och förutsägbar, då har de allt under kontroll. Deras beteende domineras av den vänstra logiskt strukturerande hjärnhalvan. Integrerande personer ser till helheten, är öppna inför nya utmaningar och föredrar en flexibel omgivning som erbjuder oväntade möjligheter. Deras beteende domineras av den kreativa högra hjärnhalvan.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att se till helheten


du



analysera
integrera

Möjligheter motiverar dig och du njuter av ett obegränsat perspektiv. För mycket struktur och rutin gör att du känner dig instängd.