lördag 14 mars 2009

Sleepless....


Jag gick och la mig innan tolv. Tror klockan passerat 23 typ. Men jag har ännu inte lyckats somna.
Har fått sömntablett utskrivet av min läkare, eftersom jag har problem med sömnen, men jag var ju så trött när jag la mig så....
Det tar hela 1h och 30 min för den att verka. Jag tycker det tar 2h och lite till faktiskt.
Därför har det inte blivit att jag tatt nån efter att jag la mig heller. Har spelat lite spel på mobilen för att bli trött.. Solidair eller vad det heter. Finns olika typer av kortspel där och alla är rätt så kul. När jag lyckas bli trött så ger jag sömnen ett nytt försök. Men på nått sätt så kommer jag aldrig djupare in i det hela. Sen plötsligt hör jag hur Oliver snarkar och Wilmer rycker med benen i sömnen så att benet slår i dörren och ger ett störande ljud..
Att Oliver ligger och snarkar nedanför min huvudkudde stor inte lite heller.

Plötsligt är jag lika pigg igen, som innan spelet!
Nu ligger Oliver och snarkar igen, han ligger emellanåt i sängen, men nu är han under sängen alltså, precis nedanför huvudkudden och snarkar. Wilmer har hoppat upp i sängen och jag gäspar så hårt att tårarna rinner för fullt. Det har ni säkert vart med om ni också.
Tänkte ju upp 9.30 men klockan är ju en del redan nu så.. Suck. Bara jag inte försover mig. Bör ju gå hemifrån strax efter 13 och innan så ska jag få i mig kaffe och nått ätbart, gärna även hinna duscha. Klockan går ju så fort på morgon. Gillar att få sitta lite i lugn och ro just med kaffe och frukost. Wilmer ska rastas, inräknat där också. Jag tar 2 koppar på morgon. Det är de enda jag tar på en dag.
Om jag inte somnar rätt så snart så kommer jag bli övertrött säkert. Då finns det risk till att jag vaknar tolv-ett kanske (med tanke på vad klockan är nu och KAN bli innan jag somnar) och då blir det istället en stress morgon..


Well well.. Ska försöka sova nu igen. Klockan han hunnit bli 4.18.

Känner mig Åter igen så där väldigt trött, så nytt försök blir det. Kramiz