torsdag 15 januari 2009

Borstning





För att Wilmers päls ska växa ut fint, nu när baby päls ska ersättas med ny..
Så behöver jag borsta lite oftare nu så att hans nya päls får plats.
Se vad fin han blev nu... ståtligt litet lejon!

Föresten...
När jag var ute med Wilmer och promenera nu sist..
Så stötte vi på en liten sheltie tik på 1 år! Så lika gamla typ ju!
Wilmer fyller ju 1 år den 27 januari och denna verka ha fyllt "nyligen" med.
Hon var 3-färgad som det heter, mest svart alltså.
Jättesöt! Kul att se fler shelties i området ;)
Puss!

8 kommentarer:

Carl-Arne sa...

Va fin han blev

Hemmet Är Min Borg sa...

riktigt fin blir han killen

Anonym sa...

Ja, det är fortfarande lika trevligt att följa din blogg för en mer engagerad matte är ju svårt att hitta :-) Du är jätteduktig som orkar med allt som har med vovven och lägenhet och bänga grannar att göra! Hoppas du hittar något riktigt bra och att du kan hålla dig till Norrping för Finspång är ingen höjdare att bo i ;-) Tror jag :-D Kul att följa dig!

Josefina sa...

Finspång skulle jag se på en bostad till min mamma ;)
Jag tror jag passar bättre in i "Norpan" faktiskt.. söker lite mer centralt, för det känns lite väääl lugnt i Haga på nått sätt ;D

Anonym sa...

Ah ok, ja då kanske Finspång kan passa.. Kanske :-)
Ja, jag är en sån enstöring så mitt område är perfekt för mig för jag möter knappt en själ när jag är ute :-D Är man social som du är så håller jag med om att detta område måste vara skräp :-D Hoppas du hittar något fint i något område närmare city :-)Själv skulle jag aldrig våga gå där när det är mörkt.. har sjuttioelva fantasier om vad som skulle kunna hända.. brr... Du är modig och orädd du :-) Lycka till!

Josefina sa...

Förut bodde jag vid Matteusskolan, i samma hus som Sockerbagarn och det var rätt bra läge faktiskt. Lagom till centrum, kungsgatan och folkparken mitt emot.
Fina hund promenader längs med åbäckarna å sånt vid strömmen.

Nu är jag inne i en period där jag bör vara så mkt bland folk som går, så Wilmer lär sig att inte bry sig om omgivningen, går jättebra framåt faktiskt, men ser skillnad på honom ifall han gått lite fööör ensamt här omkring i området.

Jag bor inte långt ifrån er föresten.
Bor nära Haga kiosken, vid Sandbyhov hållplats, så tar mig ibland ett strök in i stora parken utanför er.

Hur går utvecklingen med Maya föresten? Hon borde va stor nu?

Anonym sa...

Ja, precis.. minns att du sa att du bodde där borta.. var kanske ett bättre område där för er :-)

Jasså? Har inte sett er, men vill du så kan vi prova igen :-) Nu är Maya så stor så att Wilmer inte kan välta henne iallafall :-D Så vi kanske kan gå en sväng eller så? Maya får ju fortfarande inte gå så långt än, men en sväng i närmaste skogen på andra sidan gatan eller sån liknande kortis brukar gå bra :-)

Josefina sa...

Hejsan igen!

Visst tagit lite tid att svara dig, då det vart en del runt omkring.. ;)

Storleken tror jag inte är något bekymmer. Pappas collie unghund är mkt större än Maya och dom leker på samma busiga nivå. För övrigt så har Wilmer lekt bra med hundar som är mindre än han själv också.

Trodde mer att Wilmer var för hård/vild och 'ostabil' för Maya. Att han skulle kunna lära henne dumheter å sånt och att det inte skulle vara bra för Maya då du jobbar med att behålla den braiga hund du hittills fått?