torsdag 11 september 2008

Pizzabudet


Var ute med Wilmer en kort sväng och ser en pizza bil stående utanför min ingång. Ett pizzabud från nått ställe här i Norrköping, som heter Top Pizza.
Tog uppgifterna som stod på bilen och enligt nätet så har dom bra omdömen bakom sig.


Pizzabudet ringde på min dörr, för han försökte hitta rätt dörr och hade ett nr som han undra om ja kunde ringa. Svårt att höra vad han sa eftersom Wilmer var totalt hysterisk i sitt förbannande vaktande! Fick stå böjd och hålla honom still + med andra handen för att stänga igen käken, herregud säger ja!
Samma när nån skulle se på min lgh ju, eftersom jag ska flytta. Fick akutringa Arne, så han fick komma och hämta Wilmer för det gick inte alls. Tänkte att jag ville försöka ändå, men allt skällande och vaktande var för mkt så killen kunde ju inte ställa frågor eller nått till mig, pga att hysteriskt skällande!


Väldigt irriterande!


Han väcker mig kl 4-5 varje morgon, för då kommer ett tidningsbud som han ska skälla på. Han skäller ju inte lite heller, utan ett jäkla ryck han får ju! Ganska lyhört här, men bortsett från det så är sånt beteende inte acceptabelt, tycker jag!
När det efter massa minuter gått att lugna ner Wilmer efter tidningsbudet, så måste jag försöka somna om igen. Ibland tar det ett tag, och sen blir det ju att man sover längre på morgon än man hade velat. Första väckningen är ju den tiden man säkert är i sin bästa djupsömn och får man inte den, så spelar det ingen roll hur länge man ligger, eftersom det är just den där djupa sömnen vi behöver för att palla en hel dag och vissa dagar är ju mitt humör inte helt balanserat pga att jag inte får sova nån natt helt ostört!
Sen kommer ju brevbärarn vid 10-11 på förmiddan också... så samma visa där!


Fick säga till pizzabudet att jag inte har nån telefon, för den är trasig och uppsagd. För det finns ingen chans i helvete att jag kan ta mig loss Wilmers hysteriska utbrott, ringa hans samtal till den som beställt pizzan, INNAN pizzan hinner kallna! Skulle ju inte alls höra vad den i luren sa ju!


Försöker starkt att jobba på detta hemska beteendet han fått över sig, inte bara med vaktandet då han är hemma, utan även alla utbrott han får åt varje person, ljud och händelse utomhus, suck

Tid kommer det ta, men det SKA bli bättre!


.

Inga kommentarer: