tisdag 23 september 2008

Piss också!

Satt och jobbade på ny hemsida, för jag är le på hur den ser ut nu... Tänkte släcka ner och lägga mig, så jag satt vid datorn och Wilmer var i sängen... Han grävde i täcket, så som han alltid gör. Då brukar han vara busig bara. Jag tittade på honom i samma veva som jag ser att grävandet ledde till kisseri !!!!!




Bytte påslakan, örngott osv i sängen nu i lördags och nu dessutom när jag sitter här mega trött efter en lång dag och längtar efter sängen, så blir jag utan täcke och allt! Men va f** säger jag!


Varför!?!?


Jag förstår inte.... Vi har ju haft en bra dag ju! Vi har haft fin kontakt på hundkursen förut och vi har inte haft så många problem idag! Sängen dessutom! Aldrig hänt förut! OM det händer, vilket nu var ett bra tag sen, så brukade det vara i köket och då när han smet undan dit och gjorde det när jag var i andra rummet, men Nu!!! Sängen, framför mina ögon!





Ja det var ju bara att ställa honom i badkaret IGEN och tvätta av honom! Hade gått i sitt egna kiss och även fått på andra delar av kroppen, än tassar och ben! Så luktade ju starkt hela han, så klart! Suck!
Eftersom han gått i pisset så fick även golvet moppas!

Fick gå ner till tvättstugan med påslakanet och täcket............
Nu ligger Wilmer och trasslar här hemma. Han har hämtat båda mina tofflor som han ligger och biter i. Fattar inte vad som fick honom att göra så. Just i sängen och framför mig är det jag inte fattar!
Då kan jag ju garantera att Oliver INTE pissade i soffan en annan natt. Då som jag vaknade till det och undrade vem det kunde varit! Fläcken i soffan var mer likt en protest från Oliver, och olikt Wilmer eftersom han ju bara sätter sig på golvet isåfall. Men sen var pölen rätt stor, men Oliver har ju nån gång gjort rätt stor med, så var svårt att bedöma. Oliver kunde ju ha protesterat lika gärna, mot att Wilmer är så PÅ. Men hur som. Nu vet jag ju att det var Wilmer. Jisses vad mkt det var att tvätta den gången också!


Får vänta på att tvätten är klar, så jag kan hänga på tork över natten!
Har som tur var gäst täcke så länge, men det är ju någon som har tvätt tid kl 8.



2 kommentarer:

Hemmet Är Min Borg sa...

måste va nåt han protesterar mot, sen tycker jag de vore bra om du hade bott mera avskilt, ja vet inte hur den nya lägenheten ligger men nåt utanför stan tror jag passar bättre när man har djur

Josefina sa...

Men vi va ju i skogen å allt på hundkursen.. så inte så.
Men det sägs att hundar inte protesterar, det är det katter som gör, så kan bara ha blitt för mkt å det "hände"