lördag 27 september 2008

Iväg som en vindpust...







Nu har Wilmer vart med och åkt inlines på parkeringen till SMHI och SVT.

Det du Cesar Millan!





Ville att han ska vänja sig vid oljudet och kunna vara i närheten av skateboardar och sådant, utan att reagera. För det kommer ju unga rätt va det är och då blir han ju totalt hysteriska och galen! Så nu fick han vid en lyktstolpe först titta på avstånd, och sen drog jag med honom då jag åkte!

Barn som stökar.....

Han försökte stoppa mitt ben i farten, men då jag ökade lite och inte gav upp så verkade han tycka om det till slut! Man kunde se att han gillade farten och att vi gjorde detta tillsammans. Han brydde sig heller inte så mkt längre och sprang fint vid sidan om mig då jag åkte på i stora cirklar på parkeringens hela yta.
Jag lät honom få titta på igen, fastbunden då jag åkte runt, och sen åter igen hämtade honom och drog med honom i farten. Då vande han sig efter ett tag åter igen. Bra träning, med tanke på framtida ungar, och bra motion för oss båda dessutom! Han får både mental och fysisk träning i detta. Miljötränad och möta sina osäkra sidor i livet. Möta rädslorna.


Blåser ute gör det idag också!
Vad det kommer sig, för ingen annan dag har varit blåsig..
Wilmer lär ju sova gött nu efter detta träningspasset!


Foton är tagna och även lite videofilmat,
så kommer senare att lägga in detta i bloggen!






Klicka för mer info!

Idag är det även 'Kulturnatten' i Norrköping och det innebär att hela stan har museum, konsthallar osv osv osv öppna hela natten och man får kaffe, kaka på vissa ställen.. Man kan på folkuniversitetet få prova på att dansa, det är öltält ute och även sång, dans och eldshow på utomhus scen vid öltälten. Så mkt som händer igen alltså. Var ju framme på förra årets Kulturnatt och får se hur jag gör ikväll.. först är det Guldbingo på 4an och jag frågade ju Arne om man kan spela lite, vilket han gick med på, så vi köpte oss två lotter var. En dubbel och en vanlig. Sen efter bingo, kanske det är lönt att kika en sväng runt om på stans Kulturnatt, men får se som sagt..

Kände för bakad potatis till bingo idag, och motörrer som man dippar. Det var länge sen och dessutom är det mer matit än massa annat. Sen kan man ju ha nått å små mumsa på vid sidan om sen, men bakad potatis är ändå.


.

Inga kommentarer: