onsdag 30 april 2008

Oväntat besök!

Hahaha det ringde på dörrn och strax efter sattes nyckeln i och öppnade. "hallå" hörde jag.
:yikes: Ja fick ropa att han ska vänta, så jag kastade på mig kläder och öppnade med rufsig frisyr och med huvudet på en övergiven planet långt bort från solen och andedräkt från kyrkogårn! Han var ju snygg dessutom haha! :ko: Min ålder typ..


Det visade sig att han hade ringt förut. Jag vet att ja hörde hemtelen och den får ju knappt någon numret till, så jag svarade inte eftersom jag ju ändå sov. Han hade tillgång till huvudnyckel och är ingen hemma så är det ju grönt att öppna. Men när han öppna så såg han ju kedjan och misstänkte att någon är där ändå...

Han var elektriker som skulle titta på min el och varför propparna går för minsta lilla. Jag har 6A och han förklara att det är inget fel på elen för övrigt, men det han kan göra är att byta till 10A.
För dessa proppar är tänkt för 50-talet då dom knappt hade damsugare. Idag går ju en 6A på 1600W och det är ju vad de flesta moderna hårföner har i modern tid ju.

Han skulle upp på en stol för att då fixa till bakstycket så det blir 10A. och jag föreslår att han kan tända där om han behöver! :lol: hahaha
Han svarade "ja det kommer nog inte behövas eftersom jag ska ta ut propparna"


Hur jäkla nyvaken får man bli hahaha! Naturligtvis!
Sen var jag nära att säga att det nog är bäst att koka kaffe så man vaknar till, men det går ju inte förän han är klar heller ju. hahaha p:


En intressant morgon :o:

Inga kommentarer: