söndag 30 juli 2017

Zodiac

Du vet vilket stjärntecken du föddes i och förmodligen vad det innebär.
Indiansk kultur omfattar ett antal symboler från ungefär alla djur som man kan drömma om.
Nedan finns de djur symbolerna och deras egenskaper på svenska.
Jag är Gåsen.
.
.
.
Otter: 20 jan - 18 feb.
En liten udda och inte renlärig, Otteren är en svår att förstå ibland. Uppfattad som okonventionell är Otter-metoderna inte de första som valts för att få jobbet gjort. Detta är ett stort misstag hos andras sida - för att vara okonventionella, är Otters metoder vanligtvis ganska effektiva.
.
Ja, Otteren har ovanligt sätt att titta på saker, men han / hon är utrustad med en strålande fantasi och intelligens, så att han / hon får en kant över varandra. Ofta mycket uppfattande och intuitiv, gör Otter en mycket bra vän, och kan vara mycket uppmärksam. I en vårdande miljö är uttern känslig, sympatisk, modig och ärlig. Vänster till sina egna enheter kan utternen vara skrupelfri, otrevlig, upprorisk och isolerad.
.
.
.
.
Wolf: 19 februari - 20 mars
Djupt känslomässigt, och helt passionerade, är Vargen kärlekens tecken både i fysisk och filosofisk mening. Vargen förstår att allt vi behöver är kärlek och är fullt kapabel att tillhandahålla det. I motsats till hans / hennes hårda oberoende - denna indianska djur symbol är lite motsägelse i termer.
.
Behöver sin frihet, men kan ändå vara ganska mild och medkännande - vi får bilden av "ensamvargen" med detta tecken. I en vårdande miljö är Vargen intensivt passionerad, generös, djupt tillgiven och mild. Vänster till sina egna egenskaper kan vargen bli opraktisk, motsträvig, överdriven och hämndlysten.
.
.
.
.
Falcon: 21 mars - 19 april
En naturfödd ledare, Falconen kan alltid ses på tydlig bedömning i klibbiga situationer. Vidare slösar karaktären på denna indianska djur symbol aldrig tid, snarare han / hon slår när järnet är varmt och tar hand om vad som måste göras.
.
Också ihållande, och alltid tar initiativet, är Falcon en pärla av en personlighet för projekt eller lagsporter. Falken kan vara lite på den förbitrade sidan - men han / hon brukar ha rätt i sina åsikter - så lite arrogans förstås. I ett stödjande miljö Falcon "svär" i sin förmåga att behålla passion och eld i relationer, och alltid återstående medkänsla. Vänster till sina egna enheter kan Falcon vara förgäves, oförskämd, intolerant, otålig och överkänslig.
.
.
.
.
Bäver: 20 april - 20 maj
Ta ansvar, anpassa, övervinna - detta är Bäverns mottot. För det mesta är bävern jobbet till hands med maximal effektivitet och självsäkerhet. Strategisk och listig är bävern en kraft att räkna med i frågor om affärer och strid. Man kan också tänka två gånger om att engagera bävern i en tävling/utmaning - eftersom hans/hennes mentala skärpa är sylvasst.
.
Bävern har allting för sig - men tendenser som "gör som jag vill eller försvinn" får dem i trubbel. Ja, de brukar vara rätt, men bäraren av denna indianska djursymbol kan behöva arbeta på takt. I en vårdande miljö kan bävern vara medkännande, generös, hjälpsam och lojal. Vänster till egna egenskaper kan bävern vara nervös, fegig, possessiv/ägande, arrogant och överkrävande.
.
.
.
.
Hjort: 21 maj - 20 juni
Denna indianska djur symbol är muskeln i stjärnzonen. Hjorten är inspirerande livlig och snabba. Med skræddersyad humor har hjorten en tendens att få ett skratt av någon. Utmärkt förmåga att vocalizing, Hjorten är en fulländig konversationist.
.
Detta kombinerat med hans / hennes naturliga intelligens gör hjorten till en måste-gäst på middagspartier. Alltid medveten om sin omgivning, och ännu mer medveten om sitt utseende, kan Hjortet vara lite självintresserat. Men Hjälmens narcissism förbises på grund av hans / hennes behaglighet och angenämhet.
.
.
.
.
Woodpecker: 21 juni - 21 juli
Speglar är vanligtvis den mest näring av alla indianska djur symboler. Den fullbordade lyssnaren, helt empatisk och förståelse, är Woodpecker den som har på din sida när du behöver support.
.
Självklart gör de underbara föräldrar, och lika underbara vänner och partners. En annan proverbial fjäder i Woodpeckers cap är tendensen att vara naturligt sparsam, resursfull och organiserad. I en vårdande miljö är Woodpecker självklart vårdande, ägnad och mycket romantisk. Vänster till sina egna enheter kan Woodpecker vara possessiv, arg, avundsjuk och otrogen.
.
.
.
.
Lax: 22 juli - 21 aug.
Elektrisk, fokuserad, intuitiv och helt kreativ, Laxen är en riktig levande tråd. Hans energi är palpabel. En naturlig motivator, laxens självförtroende och entusiasm är lätt smittsam. Snart är alla ombord med laxen - även om tanken verkar för hårhårig att arbeta.
.
Generös, intelligent och intuitiv, det är inte konstigt varför laxen inte har någon brist på vänner. Denna indianska djur symbol uttrycker ett behov av syfte och mål, och har inga problem med att hitta volontärer för sina personliga korståg. I en stödjande miljö är laxen stabil, lugn, sensuell och ger.
.
.
.
.
Björn: 22 aug - 21 sept.
Pragmatisk, och metodiskt är björnen den som ringer när en stadig hand behövs. Björnens praktiska och jämnhet gör honom / henne till en utmärkt affärspartner. Vanligtvis röstens orsak i de flesta scenarier är björnen en bra balans för ugglor. Björnen är också begåvad med ett enormt hjärta och en förkärlek för generositet.
.
Men man kanske inte vet det eftersom björnen tenderar att vara väldigt försynt och lite blyg. I en kärleksfull miljö älskar denna indianska djursymbol duschar och generositet i gengäld. Vidare har björnen kapacitet för tålamod och temperament, vilket gör honom / hennes utmärkta lärare och mentorer. Vänster till sina egna apparater kan björnen vara skeptisk, sengångare, trångsynt och tillbakadragen.
.
.
.
.
Raven: 22 sept - 22 okt.
Mycket entusiastisk och en naturlig entreprenör, kråkan är ganska charmig. Men han/hon behöver inte jobba för att vara charmig - det kommer lätt. Alla känner igen kråkans lätta energi, och alla vänder sig till kråkan för sina idéer och åsikter.
.
Detta beror på att kråkan är både idealistisk och diplomatisk och är ganska påhittig. I vårdande miljöer är denna indianska djursymbol lättsam, kan vara romantisk och tala mjukt. Vidare kan kråkan vara ganska tålmodig och intuitiv i relationer. Vänster till sina egna egenskaper, kan kråkan vara krävande, inkonsekvent, hämndlysten och hård/barsk.
.
.
.
.
Snake: 23 okt - 22 nov.
De flesta shamaner är födda under denna indianska djur symbol. Ormen är en naturlig i alla anliggender. Snabbt anpassat till det eteriska riket gör Snaken en utmärkt andlig ledare. Också respekterad för sin läkningskapacitet utmärker sig ormen också i medicinska yrken. Snakeens uppmärksamhet med saker som är immateriella leder ofta andra till att se dem som mystiska och ibland skrämmande.
.
Det är sant att ormen är hemlighetsfull och lite mörk - han är också ganska känslig och omtänksam. I ett stödjande förhållande kan den kalla Snake vara passionerad, inspirerande, humoristisk och hjälpsam. Vänster till sina egna enheter kan ormen vara förtvivlad, våldsam och benägen för onormala humörsvängningar.
.
.
.
.
Uggla: 23 nov - 21 dec.
Bytbar och mutabel som vinden, owlen är en tuff att klämma fast. Varm, naturlig, med en lugn natur, Owl är vän till världen. Bäraren av denna infödda amerikans djur symbol är berömd för att engagera sig i livet med full fart och helhjärtat älskar äventyr.
.
Detta kan vara till nackdel då ugglan kan vara hänsynslös, slarvig och tanklös. Ugglor gör bra artister, lärare och naturvårdare. På grund av hans / hennes anpassningsförmåga och mångsidighet kommer owlen emellertid att utmärka sig i alla yrken. I en stödjande, vårdande miljö är ugglan känslig, entusiastisk och en uppmärksam lyssnare. Vänster till sina egna enheter kan ugglan vara överdriven, overindulgent, bitter och krigskampig.
.
.
.
.
Gås: 22 dec - 19 jan.
Om du vill ha något gjort - ge det till gåsen. uthållig/ihärdig, envis och ambitiös till överdrift. Gåsen sätter mål för fullbordande, och lyckas alltid. Gåsen är fast besluten att lyckas till varje pris - inte för godkännande av andra - men de med denna infödda djursymbol konkurrerar med sin egen inre fiende.
.
Driven är nyckelordet för Gåsens dominerande personlighetsdrag - vilket gör dem utmärkt i näringsliv och konkurrenskraftig sport. När de matas med stöd från vårdande familj och vänner, utstrålar Gåsen i allt han/hon tar sig an. I en kärleksfull miljö kan Gåsen vara mycket passionerad, humoristisk, sällskaplig och även sensuell.
.
.
.
- Originaltext finnes här!

Inga kommentarer: