torsdag 15 juni 2017

Vad är det du vill?

Tänkvärt oavsett jobb eller privatliv
.
.

VÄNTA INTE FÖR LÄNGE

Har du tänkt på att för varje steg närmare dina mål du kommer så höjer du ribban? Har du tänkt på hur det nästan aldrig känns akut? Att du liksom inte går med på att få gå i mål ibland.
Eller jo, ibland tänker du så. Du tänker att när det sitter tre miljoner på ditt konto, så kommer allt att kännas annorlunda. När du har pluggat klart nästa kurs så kommer du äntligen ha möjligheten att göra det du vill. När du har blivit mer bekväm på scenen eller skrivit klart första boken, blivit tryggare i dig själv efter tredje albumet, då. När huset äntligen är färdigrenoverat, eller när du inte behöver resa lika mycket längre. När du har tre företag, som alla har tagit fart, och du kan kalla dig för entreprenör.
Vänta inte för länge innan du tar tag i din ångest. Ifrågasätt din egen stress. Vad är det som är så viktigt? Börja lära dig skillnaden på vad som är värt att jobba hårt för, och vad som bara har blivit en meningslös jakt för att fylla ett tomrum som bara bli större desto fler timmar du jagar. Då kommer du att ha mer energi till att springa mot det som har betydelse och lite mer utrymme för att njuta av utsikten över det du har åstadkommit.
Källa: Johannes Hansen - klicka här!



Inga kommentarer: