söndag 29 mars 2009

Bloggar från mobilen....

Men va fan.. Klockan på datorn visade väl 3.50 för en kort stund sen och nu när ja lagt mig så är den enligt mobilen 3.27.... Hmm. Data klockan funkade ju förut ikväll då jag kollade att det va en timma kvar till ett program på tv. Så då stämde data klockan. Konstigt.. Haft en vän över att se på tv med, vars mobil krånglade redan vid sen eftermiddag. Men på den mobilen var även, datumet på fel dag så... Min var bara klockan.

Jaha såg jag sen! Jag kollade i mina tids inställningar på mobilen och kollade tidszon. Valde stockholm och NU visar den samma som datorn. Så klockan är alltså 4.34. Jag vet, blev sent idag. Gick alltså en timma fel. Nu är det rätt och stod att det är sommartid. Vilket jag har super dålig koll på NÄR det blir. Mobilen va inte inställd på att automatiskt ändra efter årstid. Datorn sköter det själv så är ju rätt. Då vaknade vi ju jätte sent imorse ju... Har ju gått efter mobilens klocka mest. Såvida det inte ändrade till sommartid nu i natt redan.. Nä? Vet inte faktiskt. Men mest logiskt är väl det och att min väns mobil krånglade lite mer än bara så, med tanke på att datum också blivit helt fel. Undrar också När det isåfall bytte till sommartid.. Tänkte på hur länge min mobil kan ha visat fel.


Nä nu ska jag sova faktiskt! Blev sent bara för att jag grejade efter att jag var själv igen, så klockan for snabbt iväg

Inga kommentarer: