onsdag 22 oktober 2008

Dressed to take care of stress...



Börjar bli lite lätt stressigt inombords...
Åker till Lidköping på fredag och jag har ärenden att göra i god tid så jag får pengar och även allt pappers arbete inför flytten blir klart. Jag väntar ju ännu på nya hyresavin och uppgifterna om den boende så jag kan säga upp elen här och fixa el där borta istället. Får ringa till hyresvärden så snart jag kan.
Sen ska jag då hyresavin kommit, gå till f-kassan och meddela ändringarna, eftersom jag har bostadsbidrag där. Tele2 krånglar till det massor med att säga upp nuvarande abonnemang hos dom, det vill säga tv, internet och telefoni. Eftersom jag avbryter innan bindningstidens slut så blir det krångligt att avsluta. Kostar väl lite me som jag förstått... ...

http://butik.telenor.se/ProcessImage.aspx?action=resize&path=/images/ProductImages/Terminals/100100016345_medium.jpg&width=52&height=500

Har idag fixat mobilt bredband på nya stället, då det inte finns fler alternativ.
Att skaffa adsl, behövs det telejack för och då det inte FINNS, så kostar det en tusing att sätta in där, och sen massa extra kostnader för att få igång internet. Hemtele som jag inte behöver egentligen och sånt.
Vill ju bara ha internet egentligen och massa krångel för det.. suck..
Mobil bredband är väl inte passande till mig som har igång datorn hela dagarna, men vad gör man. Måste fixa med boxer också så jag får igång tvn. Sen ska pappers ärenden fixas så jag får pengar och så jag meddelar om att hyran ändras lixom. Då måste jag ju ha avi på nya hyran osv, så det är första steget innan jag kan göra nått. Men får som sagt var ringa hyresvärden så snart som går. Sen ska gamla lgh städas också! Innan nycklar ska in!



På fredag åker jag ju till Lidköping och stannar till onsdag i nästa vecka och då kan jag ju inget göra med papper, eftersom jag inte är hemma. Så bör ju fixas innan jag åker. Vill ju även ha pengarna i tid.
Direkt när jag kommit hem till Norrköping igen så rullar ju allt igång och förmodligen så har jag lov att flytta in redan direkt under veckan. Så fullt kör.

Lite inre stress som sagt, på att hinna på allt pappers arbete och sånt gjort innan jag åker till Lidköping. Går ju inget göra åt saken på avstånd och måste ju fixas i god tid dessutom. Nu har jag två dagar på mig och det lär inte bli mkt vila precis. Hoppas jag hinner dessutom. Mkt hänger ju på att jag får in alla rätta papper och uppgifter i god tid ju..

.

Inga kommentarer: