torsdag 21 augusti 2008

Första festen...




Vart på Rix FM festivalen och sen efterfesten på Grand Hotell, där såg vi Nordman bl.a. Kändisarna bor ju där och eftersom dom festar där så... Nordman var ute och röka en sväng.


På rix fm var det super kul!
Kom nån skur men himlen var ändå klar och fin!
Ett bra drag och öltältet var flyttat närmare scenen!
Bortsett från schemat över vilka som skulle komma, så var Brolle sist ut och det var ju en glad överraskning som kom lite oväntat!





En karusell tur blev det också!
Innan man fick dra hem till Wilmer som var ensam hemma.
Sen fram på stan igen en sväng på kändis efterfest, på grand hotell.






Hahaha!
Nu när vi åkte hem från "efterfesten" så stannade en sån där Kina taxi, alltså en cykel taxi med säte i bak och nån kille som trampar runt dit man ska. Vi kunde ju inte låta bli att ta denna taxin då han fråga om vi ville åka.. så vi åkte hem i sån kinesisk cykeltaxi. Det är ju nån viss grej som Norrköping kör med i flera dagar nu, sån kina taxi på cykel.. Jisses va jag garva och vad han fick trampa killen! Låååång backe!
Blev endel foton me, men vet inte hur dom blev, för jag har ju formaterat om datorn så måste installera om sony ericsson programmet så jag kan lägga in fotona.. Det gör jag imorn!


Har vart en BRA dag idag och fler såna här blir det!
Varje kväll avslutas med eldshow på en flotte i vattnet och sen fyrverkerier.. naturligtvis är hela stans torg fyllda med öltält, scener och kändisar varje kväll.. Nää nu ska jag sova och mysa med mina djur! Kommer två olika som ska se på min lägenhet imorn me ju... Den första kommer kl 13.


NATTI

1 kommentar:

Hemmet Är Min Borg sa...

ja de e synd att ja inte kan se detta, men så trökigt e de nu