onsdag 30 juli 2008

'Sommarfestival'


Nu vet jag vad som händer i parken i helgen...
Det är Sommarfestival, 1-3 augusti i Lejongropen







Fredag:
Kent, Nordens största rockband kommer tillbaka till Norrköping och ger en exklusiv spelning.
Det blir en av fåtal konserter i Sverige i sommar.

Kents senaste skiva Tillbaka till samtiden var förra årets mest sålda platta i Sverige och bandet belönades tidigare i år med två Grammis, en Rockbjörn samt en P3 Guld-utmärkelse. Under vintern har Kent genomfört en bejublad och kritikerrosad turné inför utsålda hus. Den 1 augusti kommer bandet till Norrköping för den sista spelningen i Sverige.

Åldersgräns på 13 år pga myndigheternas regler beträffande ljudnivåer för unga.
Förband presenteras inom kort.

Pris: 395:-
Lokala arrangörer: Louis De Geer konsert & kongress & Knickedick








Lördag:

Allsång från Skansen med allsångsledare från barnprogrammens värld och Marie Picasso.

2007 års turné sågs av över 24 000 personer i hela Sverige.
Ayla Kabaca kommer även i år att leda allsången, men den här gången får hon sällskap av gamla kollegan och kompisen Henrik Ståhl, också han känd från barnprogram på tv.
Tillsammans med husbandet Krumelurorkestern bjuder de på oemotståndlig, lekfull och medryckande musikglädje som gör det omöjligt för publiken att sitta still. Det blir roliga överraskningar under turnén även i sommar.
Barnens allsång från Skansen kommer att få besök av populära gäster och kommer att bli en av sommarens populäraste familjeaktiviteter även 2008!

Artister: Ayla Kabaca, Henrik Ståhl, Krumelurorkestern, Pippi Långstrump, Prussiluskan och Kling & Klang från Astrid Lindgrens värld medverkar.

Gästartist: Marie Picasso

Övriga aktiviteter: Det kommer bli en rad olika andra aktiviteter att göra för barnen innan och efter konserten, t ex ansiktsmålning, hoppborg m.m.

Kategorier/priser: Sittande på parkett samt picknick biljett (i gräset). Sittplatsbiljetterna är onumrerade. Barn under 3 år gratis och sitter i knät (ej egen stol)

Insläpp: 15.00, konsert 16.00 (1h) området stänger 18.00

Det kommer vara tillåtet att ta med egen mat & dryck på området.

Arrangör: Louis De Geer






Söndag:
Eva Dahlgren och Peter Jöback - "Himlen är inget tak"
Med en musikalisk föreställning tillsammans med nio musiker framför sittande publik.

Nu gör Eva och Peter en musikalisk föreställning tillsammans. Med ett stort antal låtar, många sanna och osanna historier delar de scen med inte mindre än nio musiker. Detta inför en sittande publik på ett 20-tal noga utvalda platser runtom i Norden. Tillsammans bjuder de kort och gott på några oförglömliga timmar under sommaren 2008.

Barn 0-12 år går in gratis. Observera att de måste ha en biljett. Erbjudandet gäller endast på picknickplatserna (onumrerad ståplats i det gröna).
Arrangör: Blixten & Co






Inga kommentarer: