onsdag 21 maj 2008

Trött & grinig!

Uscha vad trött jag är fortfarande!

Försöker att inte vara grinig med Wilmer men lite svårt är det då han är inne i en viss trotsig period av sin valptid. Har även skällt emellanåt idag.. Har försökt vara glad och leka med honom, men viss trots och så har jag allt sett. Kanske är att tänderna kliar eller nått då, vet ej.

Känner att jag inte hunnit borsta tänder, äta, duscha och få sitta och ta igen mig. Kan inte ha på tvn eftersom jag fått plocka ihop den för att tele2 ska komma sen, men NÄR?!







Vore bra om dom kan komma nån gång så det blir gjort, jobbigt att inte kunna slappna av för att dom kanske öppnar dörren rätt vad det är, och jag på något sätt måste anpassa mig till att dom kommer när som helst. Se till att hunden är rastad i tid, att det ser bra ut där dom ska arbeta så dom kommer fram osv.

Kan inte gärna stå i duschen då dom kommer heller lixom..
Provade att avboka mötet, men teletiden va bara på morgonen så får se om hon jag pratade med lyckas framföra det hela. Ingen idé att jäkta in i duschen och fort iväg då jag inte hunnit mkt och dessutom är otroligt trött och grinig.

Hoppas tele2 kommer snart så jag kan koppla av till lite tv om inte annat..
Bäst att ha en lugn dag när det känns så här!

Inga kommentarer: