söndag 25 maj 2008

Söndagens äventyr..


Ett par timmar på hundrastgården i 'Vrinnevi park' där vi kastade lite frisbee och sen fick vi besök av två tikar. Därefter kom en schäfer hane på besök och lekte medans vi pratade med hans matte vid bordet.









Wilmer är åksjuk men bilresan gick relativt bra ändå. Spydde gjorde han, men jag måste ju med kortare bilresor vänja honom successivt för att han ska bli mer van och så..







Vi åkte sen till Abborreberg på Lindö och tog oss en fika. Åter igen tyckte Wilmer att gungandet i bilen var lite jobbigt, men fick sen vila i gräset en stund innan vi skulle hem på kaffe och koppla av. Helt slut är vi alla nu :D






En till spya på hemvägen blev det och nu är han precis avkopplad och i djupsömn efter denna långa dag. Strålande sol, vindstilla och mkt lek, stoj och människor att prata med. Det tar ju en del energi till slut.



Syrran har ju nu träffat Wilmer för sin första gång då, för hon är ju här nu över helgen och det har varit kul att dom träffats tycker jag.






Nu ska jag och Arne snart iväg så jag får storhandla lite, och Lina ska sitta här med Wilmer så länge. Lite därför dom faktiskt ÄR här denna helgen, så jag kan få storhandla utan ylande hund, och även imorn göra ärendet på stan...





Over'n out! bye

Inga kommentarer: