torsdag 17 april 2008

Pyssel

Har färgat ögonbryn och ögonfransar precis.. Nu sitter jag med ansiktsmask i nyllet p:
Tvättar gör jag med. Hann inte ta allt igår eftersom jag började tvätta lite senare, så fortsätter idag. Ska ju hinna torka me lixom, så onödigt att hålla på för sent.

Imorn förmiddag ska jag klippa mig igen då :rolleyes: :happy: Sen möte på eftermiddan.
Ska bli gött å kunna forma håret lite mer igen, det växer ju så fort så nu är det mest platt och tungt igen känns det som och jag gillar ju när det är massa uppklippt och man med lite gelé kan busa till det lixom.

På lördag är det som sagt var Stockholm och Arne ska ju med, så imorn kväll kommer han hit till Norpan och sen drar vi mot Sthml tidigt på morgon, så väckarklocka blir det. Skoj ska det bli att gå runt i storstan lite och titta på inredning bl.a. Sen avsluta resan med kanske nått att äta och en kall öl till, innan tåget går mot Norrköping igen.





Missar ju Körslaget på lördag kväll, eftersom jag fortfarande är i Sthml då, så kollade om det gick att sitta i publiken. Det verkade enligt hemsidan som det fanns biljetter kvar så i helgen som var nu, så mailade jag om att få två biljetter till 19 april. Dessvärre så svarade dom i början på denna veckan, att biljetterna för den kvällen tyvärr redan ät slut awww men att dom hoppas vi ser programmet hemma i soffan.. hm.. jo det blir ju lätt eftersom jag skrev i mailet att vi inte är hemma!

:lol: :yes:

Inga kommentarer: