onsdag 16 april 2008

Mrs Ramsay



Hahaha ja igår natt hade jag en dröm igen, men nu om Gordon James Ramsay!
Det var en solig sommardag och jag satt på en gräsmatta med Tezz. Intill fanns en stor parkering på grusplan och Gordon hade ställt sin bil och kom förbi där vi satt.. han skulle väl lägga i parkerings pengar eller nått, å den var precis där vi satt.

Han var artig och frågade om det var bra med oss och att det var en skön solig dag. Sommar som det var så hade han en liten kasse med sig med några få 50cl öl han köpt, och frågade om det var okej att han satte sig i gräset och om han fick bjuda på varsin öl. Så vi tog varsin och satt å prata lite i solen i gräset där..

Vi kom bra överens och han var mkt trevlig. Så senare hängde jag med ensam hem till Gordon. Det var bara att ta för sig i köket som om man vore hemma. När man ville och vad man ville, så var det bara att ta för sig. Väldigt artig var han.
Vi satt i hans vardagsrum, i soffan och diskutera länge.. Tog även lite foton med våra mobiler, ungefär så där slö-fota som man gör när man är lite lätt uttråkad, men det var vi inte. Men några foton knäppte vi av på varann där vi satt. Vi båda kände nån viss dragningskraft mellan oss.. sommar som det var så tog han även av sig sin t-shirt, så han var i bar överkropp, Mmmm........... :lol:

Jag skulle sen dra hem en sväng, vilket han inte verkade gilla. Men jag gjorde det ändå, på egen hand då. Eftersom han inte verkade helt tipp topp med det hela, att jag sen plötsligt skulle dra hem, så skickade jag ganska strax efter, ett mms till honom med ett foto på mig som han tog tidigare och tyckte om. Men jag fick ingen respons, så jag åkte sen tillbaka till Gordons hem och kollade vad han gjorde och hur det var. Kunde faktiskt se och märka på honom att han var besviken. Han var också ganska nonchalant på nått sätt, inte som innan då jag var där.





Han sa inte så mkt men jag märkte ju att nått störde honom och han var besviken, så han gick ut i trädgården och solen lyste klart fortfarande. Han startade motorsågen som väsnades för att jag inte skulle kunna prata med han var min uppfattning. Han trimmade buskar och sånt i den mysiga trädgården och fixade lite trädgårdsarbete typ. Men jag gick ut dit och ropade på honom för att försöka fråga vad det var egentligen. Han agerade lugnt och moget, stängde av sågen och hade lite ledsna eller besvikna ögon när han sa att han ju bara ville att jag ska stanna.
Varm blick hade han.


"Men Gordon, du har ju tjej", sa jag till honom.

Han berätta att dom var på väg ut ur förhållandet och att han var intresserad av mig, men tyckte sig inte märka helt att jag ville ha han också. Han kände nått starkt som han inte känt på länge och ville jag skulle stanna. Han trivdes i mitt sällskap osv..

"Jo, men skiljer på vår ålder om inte annat", sa jag till honom.

Han undrade om jag inte kände nått tillbaka osv. För han kunde inte hjälpa vad han kände..
Men me tanke på både flickvän och ålder så gjorde vi inte nått "förbjudet" men det konstiga i drömmen var att det fanns viss passion mellan oss som gjorde nått visst hett på avstånd mellan oss kan man säga. Lustan och viljor på nått sätt. Snygg överkropp hade han me :o: (aí caramba)





Men å andra sidan!
Inget konstigt, för tittar vi på människan så är han ju jäkligt het för sin ålder och så!
Det där blonda, rufsiga håret och blåa ögon som lyser av charm och utstrålning!
En tränad kropp med sexiga armar och tighta skjortor till denna rufsiga blonda frisyr, stilig halsduk och snygg hållning osv. Så visst kan drömmen vart konstig och varför kom den??
Men inte heller svårt å förstå med Gordon ändå :lol: Vem drömmer inte om denne man, han är ju dessutom omtyckt av många kvinnor runt om! Släng er i väggen George Clooney och Brad Pitt!


Inga kommentarer: