onsdag 19 december 2007

Trasslar.....

Jahapp! :whistle:

Pysslar endel hemma idag igen då.. städar å röjer!
Mamma kommer ju på lördag runt 12 redan, så bör ha julfint tills fredag kväll. Ska iväg på stan å leta julklappar i dagarna nu me, är ju ute i sista sekund som vanligt. Men är väl nått visst i det också, att ligga sent ute.
Ska fixa tvätt tid också, så jag får tvättat lite dukar, mattor, sängkläder osv. Så det är fint och mysigt i lägenheten nu när modera mi kommer :happy:
På fredag eftermiddag kommer idol fölket hit och uppträder i Lindens köpcenter. Marie Picasso, Amanda Jenssen, Daniel och Andreas.. så ska ta mig fram å se på detta. Kul när sånt händer tycker ja!
Kollade precis på Carola på 3an, julsånger å sånt måste man ju ha lite av på julen.. så man får lite känsla. Gött å städa och pyssla, med lite julmusik på..

Dom säger att det inte blir en vit jul i sverige, mer än i norr... kan hända att vi får lite grann iallafall. Läste i "Norrköpings Tidningar" idag att det blir lite på söndag. Hur mkt eller lite vet man ju aldrig, men nån flinga kan väl falla som det ser ut. Måndag å sånt, vet ja inte ännu. Står med i tidningen imorn.


Ska fortsätta här nu då..
God jul så länge! Gå med i min community på hemsidan me!
druttizen.se

Inga kommentarer: