torsdag 25 oktober 2007

29 September

Lovade ju att skriva om lördagen 29 sept, som va en bra underlig dag… mkt intressant :rolleyes:

La in foton sist från hela den där helgen då Arne va här på besök från onsdag-söndag och på lördagen så va vi ute å snurra hela dagen på olika event i stan typ. Vi började med att gå till Lindens köpcenter för där skulle Martin Stenmarck uppträda å sen signera sin nya platta…..






Den låten har sjöng som avslutning, innan signeringen e bra faktiskt :rolleyes:
"100 år från nu (blundar)"




När vi kände oss klara att dra därifrån, så tog vi spårvagnen till folkets park, där det va nån medialmässa eller va ja ska kalla det.. kan bli intressant tänkte vi. Arne gjorde sånn där aura-reading där dom fotot en framifrån å sen läser av auran genom alla färger å sånt som visar sig runt om en, på fotot. Man blir spådd helt enkelt.

Så stod vi i lång kö till storseans i källarn.. vi blev ju inte valda i publiken då, men kul upplevelse ändå. Men däremot så spådde vi oss innan stängningen av mässan. Fick väl höra typ vad ja tänkt mig faktiskt.. Det kan ju va riktigt kul å kika på fölk på såna här ställen.. för folk ser inte kloka ut! Å dom uppför sig som om dom blitt bortförda av ufon å att jesus har helat dom precis.. mkt underligt folk kan man hitta, hehe



Well well…. sen tog vi vagnen igen då, fram till stan. Det va ju kulturnatten så det hände ju en massa hela natten. Öltält på olika ställen, eldshower, museum, gratis att delta på olika grejer på folkuniversitetet, då som hantverk, dans osv. Prova på var det bara för kulturnatten då. Ett stort evenemang i norrköping å det va rätt så trevligt, fast vi inte gick på allt. Va ju massa mer än d vi hann med. Capoeria-uppvisning å massa annat. Dom hade tänt marshaller här å var, satt upp ljusslingor längs staket och räcken osv.

Vi passade på att ta del av kulturnatten, å sen föreslog jag att vi kan handla lite gott å dra hem till mig för att öla lite grann innan vi går ut igen. Mumsa över nån öl typ då, för å slippa dötid. Salta pinnar å lite sånt blev det, å vi satt å tjöta en bra stund.. lite svag musik i bak å så.. sen drog vi ut då. Precis lagom berusade bara, så man va i det där stadiet där man skrattar å har sig. Allt e skitkul

:lol:

Vi funderade på vart 17 vi skulle gå… målet va ju inte stort, utan bara ut nånstans på en till öl, å kika läget, sen hem. Så inte ens tanke å stanna till kl 3, då krogarna stänger då.. Vi stod å glodde en stund å fundera så det knaka. Vi kände att vi har ju vart på harrys så mkt så va sugna på ett nytt ställe.. Till slut föreslog ja "svea skeppet" som ligger vid nya torget i gamla stan..

:eyes: :happy: hahahahahahahahaha :cheers:

Det var ett MYCKET speciellt ställe!! Snacka om att komma till en helt annan planet!! Tidsmaskinen kalla vi stället å asgarva.. hände ju nått underligt titt som tätt ju. Inte en människa va "normal"

Det var precis ALLA typer av fölk på detta stället! Ja sa att ja kände d som flower power tiden.. lite 70-tal där folk e höga å flummiga typ.. folk dansar som dom sväva på moln, å man bara vänta på att di leva skulle stå runt hörnet me hahaha! När vi trodde vi sett allt, så dyker "Tuggen" upp!!! :yikes:

Detta e asså en hemlös gammel tanig gubbe som super å smyg-åker på spårvagnen utan å betala, å som sitter på bänkar å super, å han pratar me sig själv å mumlar å har en stor körv i käften! Asså en fet tunga som tuggas runt där inne i saliven… böööh!!

Så han hade väl lite cash nu då, för han dök upp på detta underliga ställe.. så nu va precis ALLA samlade då hahaha!

Inga kommentarer: