lördag 11 augusti 2007

Fredagens Rus

Now Playing: The Beatles - Help!


Jag startade fredagen i lugn takt...
sen la jag mig i badet på eftermiddan me en kall en -->

Jag tog mig en tid att koppla av i badet, innan det var dags att fixa sig i ordning inför kvällens mingel på stan.




Efter badet hamnade jag i en varm handduk en stund..
Så kände jag att magen behövde mättas lite. Käkade innan badet, men nått litet ville jag ändå ha.


Fixade lite nudlar å "Soda Stream" som jag har smaksatt med "orange".. Smakar faktiskt precis som typ fanta, jaffa.. Man får ju se till att den kanske står i kylskåpet lite då, så smaken blandar sig.




Jaha.... vid 21 så kände jag mig redo att ge mig ut i minglet på stan..
Promenarade fram å gick igenom den långa marknaden innan jag nådde "Gamla Torget" där gruppen "The Poodles" fortfarande stod på scenen och rockade..

Jag klev in i öltältet intill och köpte mig en öl...


När The Poodles klivit av så passade "SM i musikfyrverkerier" på att smälla av sin uppvisning vid "Grand Hotel" ...Jag var inte där just då, men man kunde både se och höra från "Gamla Torget".

Innan är det ju eldshow från en brygga i vattnet där också då.. men ska försöka ta mig tid att titta på detta nu ikväll istället, eftersom detta är sista kvällen på "Augustifesten".


Medans jag väntade på att sista bandet "Liverpool" skulle rocka loss på scenen så kikade jag in en sväng på "Trädgårn" som ligger precis intill Gamla Torget och där hade de fixat till ett litet öltält stället med. Ett live-band rockade där loss den lite äldre generationen, men mer inne på Trädgårn satt det yngre och trivdes..
Jag lånade toaletten i den lååånga TJEJkön som naturligtvis ska finnas... killarna hade inte en enda kö å dom hade EN toa! Sen hade dom säkert pissoarer me, men tjejerna hade ju TRE toaletter ju.. herregud.

Anyway....

När ja sen kom igenom den täta folkmassan och all svettlukt, så hade redan Liverpool redan börjat rocka svetten av fölket, så ja ställde mig vid öltältet igen..
Bra band vare faktiskt! Dom körde Beatles covers... dom lät mkt proffsiga!
Liverpool e visst ursprungligen från Norpan (Norrköping) och slutet på oktober så ska dom i "Louis De Geer" här i Norpan, uppträda med Clabbe som host of the evening. Han e ju me härifrån...



Beställde faktiskt idag biljetter till deras "Love Is All You Need" -turné.
Tänkte ta me modera mi, för hon fyller ju år 26 okt och denna 60-tals kvällen e söndagen 28 okt.
Så tänkte bju henne på detta som present. Kul minne ska det blir! Hon tyckte med att detta ska bli kul, då jag frågade om hon kan tänka sig detta som present..
E ju också ett tag till 28 okt, så kan ju hinna lägga undan lite så ja kan stå för hennes bensin hit å så.. så slipper hon betala på sin dag, hehe

Ikväll kommer bl.a "Melody Club" att uppträda på denna scenen på Gamla Torget, kl. 23-00!
Dom kommer direkt ifrån Stockholm, där dom precis uppträtt i tv4's "Sommarkrysset".
Ska bli riktigt kul att se dom live! Ja minns när vi alla va så galna i deras så "Baby" för bara nåra få år sen:

"Baby can you hear me, i can read your mind, i want you near me baby, all the time"


Hehe.. jösses va den va populär då vi förfesta å så! Även "The Ark" med låten "one of us is gonna die young" drog vi på i full bott, hehe


Ska ta mig kaffe här nu... TUR ME VÄDRET HAR VI OCKSÅ... JÄÄÄJ!

Inga kommentarer: