fredag 15 juni 2007

John Blund

Now Playing: Trini Lopez - If i had a hammer

Trött å på G te sänga strax.... tänkte avsluta denna dag med en blogg först bara Surprised oooooj kors! *hehe*

Hmm.... denna låten e rätt go ju.. försökte få den till min hemsida, men krånglar ju jämt när man ska fixa me musiken här på hemsan ju... blää för det Yell
Hittade även en låt förut... det va så att ja sökte på låtar me mitt namn. Asså att titeln ska vara Josefina.... Ja hittade en gammal svensk vinyl låt faktiskt *haha* ...Det är "Tina & Marina" som sjunger låten "Josefina". Kul å ha en egen låt, för ja har ju inte så vanligt namn ändå.. Josefin/Josefine är ju mkt mkt vanligare... men mitt namn e ju spanskt me, så e ju mer vanligt i de spanska länderna..

"...Perfekt i figuren, ja undra på att killar seeer!! ..Josefin, Josefin, Josefiiiiinaaaaa.. Bara gå omkring å vara populäääär!" (ur låten Josefina)

Jaaa... imöra har Benjamin skolavslutning på dan.. å sen ska vi iväg å fira min kusin Sebbe, som tar studenten i Skara imorn. Har för mig vi sölle va i Källby å käka å grejer..
Det får en å tänka tillbaka lite faktiskt.. allt detta me studenter. Igår va det ju ett himla liv hela natten av alla studenter som åkte runt i sina klasser hela natten, fulla å glada.. Den biten gjorde ju dessvärre inte min klass, för det va bara ja å två till i klassen som ville åka runt så där, å även såna klasströjor ville vi 3 ha, men ingen annan.. *suck* Cry

Men men... ja har ändå kul minnen från studenten, å ja e väldigt glad att fått uppleva det. Jag har ju kompisar som typ hoppa av gymnasiet å aldrig får ta studenten ju.. måste ju kännas hemskt ändå..?..
Man blir ju stolt över sig själv också.. att ta studenten.. men sen även för att man får uppleva detta som händer en gång i livet.. å det är utspringning från skolans trappa, foton ska tas, studentmössa, plakat. All god mat och bellman-frukost kl 5 på morgon vid lidan.. Man ska åka runt i stan och visa upp sig med ballonger och ris på bil, vagn osv.. å för att inte tala om studentbalen Surprised hur speciellt är inte det på en skala då!! Man ska ju fixa balklänning och håret ska sättas upp... man förbereder med att sola och ha fina smycken. Sen får man ju presenter då man äter med släkt och vänner också.. det är ju oftast fina smycken osv.

Man får ju uppleva hur det är att sitta så där finklädd för första gången, balklänning, balskor och prydligt och fint uppsatt hår... endel har även balhandskar och liten väska att bära.. man känner sig lite som i filmen "Titanic" *hehe* ...Sen sitter man med en meny framför sig och beställer något av de alternativ på fina rätter som finns där, så får man champanj eller nått till maten, sen kommer rätt nr 2 in efter.. å efterät.. Det är en viss känsla att få uppleva en bal ändå! Innocent

Man har ju sett i tex usa-filmer där de alltid har "Pram-night"... å hur speciellt dom har det på nått sätt.. killen kommer hem till tjejen och hämtar henne, sen dansar dom där å allt va det nu är. Dom korar ju även en bal-prinsessa och en bal-prins typ.. det gör ju inte vi då.

*HAHA* Jag minns efter vi ätit på balen, så fanns det ju 2 eller 3 plan att vistas på.. å så stod vi på ett av alla dansgolv och dansade till disco musik i våra prydliga klänningar *haha* ..Man förväntas ju att dansa vals å sånt, men det gjorde vi ju inte, hahaha såg ju bra kul ut asså!

Minns även när vi åkte runt stan efter utspringet på skolan.. Vi fick improvicera en del... så vi hade våran svarta ford escort.. öppnade bakluckan på den så att luckan hölls öppe.. det var pyntat runt om öppningen med balonger å granris. Sen satt ja å min vän Carima där i bak Laughing å eftersom vi inte då hade musikspelare i bilen så fick vi sjunga, å jöööösses va vi sjöng där i bak *haha*

...Men det va ju många som pekade på oss å log.. tyckte det va kul att se oss. Så lyckat blev ju allt å bra minnen har vi Wink

Får nu allt ta å runda av detta inlägg....

Dessutom så e ju klockan nästan halv 3, så bör ju komma upp i tid imorn me... ja sätter in ett foto från min student här.

Tog studenten år 2002 från De La Gardiegymnasiet i Lidköping.. å ja läste 3 år på "Estetiska programmet" med inriktning på "Foto, film & video"


Vi snakkes da.... hadde!

Inga kommentarer: